Κυριακή 28 Ιανουαρίου 2007

Nokia N99



Αρκετό ενδιαφέρον παρουσιάζουν πάντα οι διαρροές νέων πληροφοριών για προϊόντα που θα βγουν στα ράφια των καταστημάτων μετά από μήνες.

Τελευταίο θύμα στο θέμα των διαρροών είναι το Nokia N99, το νέο slide-out κινητό της γνωστής φινλανδικής εταιρίας που θα προσφέρει πληκτρολόγιο QWERTY (με την διάταξη δηλαδή των πλήκτρων που υπάρχει στα πληκτρολόγια ηλεκτρονικών υπολογιστών).

Η φωτογραφία φαίνεται πως είδε το φως της δημοσιότητας χάρη σε έναν υπάλληλο της Nokia, ο οποίος ενημέρωσε ακόμα ότι η συσκευή θα φέρει: ένα joystick πλήκτρο 9 κατευθύνσεων, ενσωματωμένη flash μνήμη 16 GB, υποδοχή καρτών SD μέχρι και 4 GB, 16:9 οθόνη 3,2 ιντσών, υποστήριξη για GPS, δυνατότητα αναπαραγωγής αρχείων με κωδικοποίηση MP3, DivX, Xvid, MPEG και AVI, υποστήριξη λειτουργίας WiFi WLAN, camera 8MP και δυνατότητα καταγραφής video 3CCD 720 pixel στα 30 καρέ το δευτερόλεπτο.

Η εταιρία δεν έχει προχωρήσει επίσημα σε διάψευση ή επιβεβαίωση, ωστόσο είναι λογικό να έχουμε περισσότερα για το θέμα μέσα στις επόμενες εβδομάδες.



Παύλος Παπαπαύλου

Source: Contra.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: