Τρίτη 23 Ιανουαρίου 2007

Zune



Η Microsoft είναι ικανοποιημένη με τις πωλήσεις του Zune τους πρώτους μήνες μετά την κυκλοφορία του στην Αμερική και θα μπορούσε να λανσάρει τη φορητή συσκευή πολυμέσων στην Ευρώπη πριν από τα Χριστούγεννα του 2007, δήλωσε στέλεχος της εταιρείας.

Ο Τζέισον Ρέιντροπ, διευθυντής μάρκετινγκ της Microsoft, παραδέχτηκε ότι θα είναι δύσκολο για την εταιρεία του να αντιμετωπίσει τον ανταγωνισμό του iPod της Apple. «Δεν θα μπορούσαμε να έχουμε πιο εδραιωμένο αντίπαλο. Είμαστε όμως ικανοποιημένοι από τα πρώτα μας βήματα» δήλωσε στο Reuters από το συνέδριο Midem Net της μουσικής βιομηχανίας στις Κάννες.

Το Zune έχει εξασφαλίσει μερίδιο 10% της αγοράς mp3 players στην κατηγορία των 30GB, και η Microsoft βρίσκεται σε καλό δρόμο προς το στόχο της να έχει πουλήσει τουλάχιστον ένα εκατ. μονάδες μέχρι το τέλος του οικονομικού έτους τον Ιούλιο, ανέφερε ο Ρέιντροπ.

Είπε επίσης ότι η Microsoft σχεδιάζει να πραγματοποιήσει εκτεταμένη έρευνα αγοράς στην Ευρώπη για τις τροποποιήσεις που ίσως θα πρέπει να γίνουν στη συσκευή. «Ο επόμενος γύρος προϊόντων θα πιθανότατα παρουσιαστεί εγκαίρως για την εορταστική περίοδο αυτού του έτους».

Πηγή: news.in.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: